Cariere a luat sfârșit.Nu se mai primesc aplicări noi pe platformă. Aplicările primite până acum au fost trimise către partenerii Cariere.
Logo Essensys Technology

Essensys Technology

Partener SILVER

Essensys Technology este un grup de companii fondat în 2022 prin fuziunea Essensys Software și mReady. Essensys este un furnizor premium de soluții software și servicii end-to-end. Pe lângă web, cloud și mobile, portofoliul nostru de servicii include și GIS, o îmbinare strategică de competențe tehnice care ne oferă o poziție privilegiată în piață. Compania a fost fondată în 2005 și în cei peste 18 ani de experiență pe piața internă și internațională de software am colaborat cu unele dintre cele mai importante organizații din România și din lume pentru a produce soluții ce combină gândirea creativă cu experiența tehnică și suntem mândri să le oferim partenerilor noștri soluții eficiente, intuitive și sigure. Portofoliul nostru include diverse proiecte la scară largă, pentru clienți precum Microsoft, Xerox, ING, BCR, Reuters, KPMG, Weir Minerals, Decathlon, Banca Mondială sau OSCE, pentru a numi doar câțiva.

mReady este printre primele și cele mai apreciate companii din România din sectorul dezvoltării aplicațiilor mobile. În cei peste 11 ani de activitate, mReady s-a bucurat de o largă recunoaștere, fiind premiată cu numeroase distincții de nivel intern și internațional și a construit un portofoliu sonor care numără clienți ca Engie, Veolia, 7Card, Radio ZU, WWF sau GreenPeace.

Academia de Software este un program intensiv de dezvoltare profesională pe care l-am lansat în 2010 pentru a le oferi studenților din facultățile tehnice șansa de a învăța cele mai noi tehnologii din domeniu și de avea un prim job ca programator.

Poziții deschise

Academia de Software

Căutăm oameni inteligenți și pasionați de programare

Îți oferim oportunitatea de a începe o carieră de dezvoltator software într-o companie dinamică şi profesionistă. Dacă eşti student în ultimul an sau proaspăt absolvent al unei facultăți tehnice şi vrei să înveți mai mult, atunci vino în Academia de Software.

Academia de Software este în acelaşi timp un program intensiv de training şi un prim loc de muncă. Alege unul dintre birourile din București sau Brașov și participă la Academia de Software pentru a învăţa bazele profesiei de dezvoltator software.

Profilul Tău

Ai ceva cunoștințe de programare, poate din facultate sau poate e pasiunea ta, dar nu ai experiență reală de programare. Ești o persoană inteligentă și vrei foarte mult să înveți. Ești absolvent sau student în ultimul an la o facultate tehnică și cauți un post de programator full-time (nu oferim colaborări part-time).

Cerințe

Ne așteptăm să ai o minimă brumă de cunoștințe tehnice și să vrei să înveți. Să fii o persoană ambițioasă, inteligentă și să vrei să evoluezi prin inteligența ta. Să fii pasionat de calculatoare și tehnologie. Să fii pregătit să asimilezi multă informație într-un timp cât mai scurt, iar asta înseamnă să fii pregătit să înveți inclusiv în timpul tău liber. Să ai un vis (sau mai multe), dar să nu visezi tot timpul.

  • Absolvent sau student în ultimul an al unei facultăți tehnice, adică o facultate în care matematica era disciplină de bază;
  • Minime cunoștințe tehnice, adică să ai noțiuni de OOP, structuri de date și să cunoști la un nivel rezonabil un limbaj de programare OO (C++, C#, Java);
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză;
  • Certificări tehnice (de exemplu, Microsoft – avantaj);
  • Premii la concursuri de informatică sau proiecte personale ce țin de domeniul IT (avantaj);
  • Simțul umorului (mare avantaj).

La Ce Să Te Aștepți

  • Vei avea foarte multe lucruri de învățat într-un timp scurt;
  • Vei fi implicat într-un proiect în cadrul căruia vei avea ocazia să înveţi tehnologii noi şi să pui în practică noţiunile învăţate;
  • Vei avea obiective foarte clare în privința certificărilor;
  • Vei participa la dezvoltarea și testarea aplicațiilor.

Intră în cont pentru a putea aplica pe această poziție.