certSIGN este o companie românească care dezvoltă produse și servicii destinate asigurării securității și protejării informațiilor, în următoarele domenii:
  • Servicii de încredere (semnătură electronică calificată, marcare temporală, certificate SSL)
  • Securitate cibernetică
  • Identitate digitală
  • Arhivare fizică și electronică.
Avem o echipă calificată de experți cu numeroase certificări și competențe tehnice solide, dovedite în proiecte importante de realizare și implementare a unor soluții complexe de securitate a informațiilor, în proiecte de cercetare și dezvoltare, de consultanță și de audit. Spiritul inovator este principala noastră calitate, majoritatea soluțiilor companiei fiind produse proprietare dezvoltate intern.

Suntem lider pe piața semnăturilor electronice în România. Suntem pionieri al tahografului digital în România și furnizor de soluții de tahograf digital în 20 de țări din Europa și Asia.
Suntem singurul furnizor de soluții PKI și de criptare a datelor din România.
Suntem mândrii să fim certSIGN!


Toate detaliile despre posturile și internship-urile disponibile sunt în secțiunea Cariere a site-ului nostru, la adresa: www.certsign.ro/ro/cariera

Vă invitam sâmbătă, 6 martie, ora 13:00, să vă întâlniți cu echipa certSIGN prin intermediul Teams, unde ne veți putea adresa întrebările voastre.